Innovatieve koeltoren waterbehandeling te zien tijdens de Open Datacenter Dag bij atom86

Het ideale koelproces in een koeltoren gebruikt al het water voor het koelproces, heeft geen last van scaling (kalkafzet), corrosie en biologische vervuiling, zonder dat er chemicaliën verbruikt worden. Helaas, hier is nog geen concept voor, maar het systeem dat Schuberg Philis al 18 maanden in gebruik heeft komt daar wel erg dichtbij in de buurt. Het water wordt na ca. 10 keer indikken geloosd (6000 uS/cm in het koelsysteem), er is geen scaling aangetroffen (historische scaling is zelfs verwijderd), er wordt geen ijzer opgelost en sinds de installatie is Legionella niet meer aangetroffen (onder detectielimiet).

  Datacenter_WaterReduction

Op dinsdag 12 juni is er een open dag bij veel datacenters, waaronder dat van Schuberg Philis.

Tijdens deze open dag laten we je graag deze innovatieve techniek zien.

 Kom langs voor deze innovatieve techniek. Een grote Nederlandse bank heeft onlangs ook gekozen voor deze duurzame, kosteneffectieve en compacte techniek.

Bestel hier uw tickets voor de open dag bij atom86 waar tevens een andere innovatieve techniek “Immersed Computing” te zien is.